familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Carriere : Bijscholing
Links:
Het IPD verzorgt al ruim 14 jaar praktijkopleidingen ter voorbereiding op de erkende examens van bijvoorbeeld SVMNIVO, de Associatie, het Nima, iMANex en het Exin. U kunt een opleiding volgen in de avonduren, op zaterdag of op een doordeweekse dag. De cursussen zijn relatief kort zodat u zonodig meerdere diploma’s per jaar kunt behalen.
Geplaatst op 7-Apr-2005

De NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. Alle opleidingen zijn perfect te combineren met een baan of gezin. Slechts enkele uurtjes studie per week brengen je carrière al snel in een stroomversnelling. Bij de NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren. Dus niet één keer je studietijd verlengen, maar 5 jaar lang recht op de begeleiding van je eigen leraar. NHA garandeerd je de laagste lesgelden van Nederland.
Geplaatst op 7-Apr-2005

Bij het NTI bepaalt u zelf waar en wanneer u studeert. U kunt ook zelf het tempo bepalen en u ontvangt het studiemateriaal thuis. U heeft de mogelijkheid om uw studieduur 2x met een half jaar te verlengen zonder extra kosten! Op deze manier kunt u een NTI-opleiding prima naast een baan of andere bezigheden volgen zonder dat u met uw tijd in de knoop komt te zitten. Voor de meeste NTI-opleidingen geldt geen vooropleidingseis, zodat deze voor een ieder toegankelijk zijn.
Geplaatst op 7-Apr-2005

Studeren bij Studieplan is praktisch en flexibel studeren. Je studeert volgens de unieke studieplanmethode. Je kunt starten wanneer je wilt en je studeert wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. En iedereen kan het, want elk studiepakket bevat handige extra’s waarmee je stap voor stap door je studie gaat.
Geplaatst op 7-Apr-2005

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 350 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende, HBO-opleidingen. Inmiddels zijn aan dit aanbod ook universitaire opleidingen toegevoegd. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.
Geplaatst op 7-Apr-2005

Verwante rubrieken: