familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Echtscheiding : Alimentatie
Links:
Startpagina met alles over alimentatie. Met onderwerpen als alimentatie berekenen, alimentatie wetgeving en alimentatie en belasting.
Geplaatst op 8-Apr-2005

Alimentatie.nl bevat uitgebreide informatie voor particulieren die willen gaan scheiden, of al gescheiden zijn. Via de uitleg van het begrip alimentatie komt u vanzelf bij het onderscheid tussen partner- en kinderalimentatie. Alimentatie.nl streeft ernaar u objectieve informatie te verschaffen. De site behandeld voornamelijk de formele kant van de echtscheiding en alimentatie.
Geplaatst op 8-Apr-2005

Op deze site zijn zowel alimentatieplichtigen als alimentatiegerechtigden welkom om op een positieve, constructieve wijze met elkaar van gedachten te wisselen. Tevens wordt op deze site uitvoerig aandacht geschonken aan het "Omgangsrecht", aangezien de omgangsregeling met de kinderen vaak gebruikt wordt in het juridische gevecht over de financiŽle afwikkeling van een echtscheiding.
Geplaatst op 8-Apr-2005

Website van het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (LBIO). Het LBIO is een zelfstandig bestuursorgaan. Het LBIO voert in opdracht van de ministers van Justitie en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport inningstaken uit op het gebied van wettelijke onderhoudsbijdragen.
Geplaatst op 8-Apr-2005

Verwante rubrieken: