familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Echtscheiding : Scheidings-bemiddelaars
Links:
Deze site probeert je wegwijs te maken in de echtscheidingswereld. Je kunt hier lezen over rechten, plichten, en vormen van echtscheidingen. Ook staan hier praktische echtscheidingstips op.
Geplaatst op 8-Apr-2005

Professionele mediation gericht op echtscheidingsbemiddeling. Speciaal als er kinderen bij betrokken zijn. Werkterrein Noord Nederland.
Geplaatst op 16-Feb-2006

FinanciŽle zaken, fiscaliteiten, juridische aspecten en zaken van psychologische en pedagogische aard worden door de scheidingsbemiddelaars van Scheidenopmaat.nl evenwichtig behandeld. Op deze website treft u hierover overzichtelijk enige informatie aan.
Geplaatst op 8-Apr-2005

De VFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Een groot aantal van de aangesloten leden heeft zich bovendien gespecialiseerd tot advocaat-scheidingsbemiddelaar. De scheidingsbemiddelaar begeleidt mensen die in onderling overleg de gevolgen van een (echt)scheiding willen regelen. VFAS-advocaten kunnen u bijstaan bij juridische zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht.
Geplaatst op 8-Apr-2005