familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Gezondheid : Algemeen
Rubriek:
Links:
Authenthieke PILATES studio. Dire verschillende Body Therapie Praktijken en een grote Performing Arts werkplaats onder 1 dag. Onder Body Therapy verstaan we o.a. massage, fysiotherapy, Natuurgeneeskunde, osteopatie.
Geplaatst op 6-Dec-2004

Informatiepunt over lichthinder in Nederland
Geplaatst op 13-Feb-2002

Wet op de beroepen individuele gezondheidszorg
Geplaatst op 29-Nov-1999

Dokters van de Wereld is een medisch humaitaire hulporganisatie die wereldwijd via noodhulp, herstructurering en lange termijn hulp inzet voor slachtoffers van oorlogen, honger, ziekten, mensenrechtenschending etc.
Geplaatst op 28-Jun-2001

Sinds de oprichting in 1976 is er veel gebeurd. De SDV is uitgegroeid van een grotendeels met vrijwilligers werkende organisatie naar een stichting die zich op professionele wijze bezighoudt met de publieksvoorlichting over orgaan-/weefseldonatie. In september 1990 heeft de SDV het wervend karakter van de werkzaamheden laten
Geplaatst op 31-Oct-1999

D medische startportal n zoekmachine met alle links op het gebied van gezondheid en de medische sector overzichtelijk gerubriceerd.D medische startportal heeft als doel patienten en professionals de juiste weg te wijzen naar medische informatie op internet.
Geplaatst op 15-May-2001

Site biedt een uitgebreide en handige collectie van relevante klinische foto's,EGG en nog veel meer
Geplaatst op 29-Nov-1999