familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Gezondheid : Beroepsverenigingen
Rubriek:
Links:
Dit is een website voor activiteitenbegeleiders. Hier vind je informatie, ideeŽn, discussies, ervaringen, gewetensvragen.... maar vooral: vakgenoten & vakidioten die met elkaar willen communiceren over hun praktijk als AB-er.
Geplaatst op 12-Dec-2000

Anders dan alle andere beroepsverenigingen is het EVAG de enige organisatoe van ONDERNEMERS in de alternatieve gezondheidszorg. De eerste taak van het EVAG is de realisering en erkenning van de aangeslotenen als ondernemer/beroepsbeoefenaar in de (alternatieve) gezondheidszorg. De erkenning als ondernemer is een recht!
Geplaatst op 16-Jan-2002

De site voor Laboratoriumingenieurs, met nieuws, een vacaturebank voor de hoog opgeleid laboratoriumpersoneel, stage vraag/aanbod en veel meer...
Geplaatst op 16-Jan-2001

Het doel van deze site is om informatie te verstrekken omtrent: De opleiding tot Longfunctie Asssistent. Bijscholingen, cursussen en activiteiten van de NVLA. De organisatie van de NVLA, samenstelling van het bestuur en de commissies. Werkzaamheden van de werkgroepen en commissies. Wat de beroepsvereniging doet voor haar leden. Verschenen artikelen en relevante longfunktie informatie. Interessante links die betrekking hebben op het vakgebied waarin de leden werkzaam zijn.
Geplaatst op 26-Aug-2001

De site van de beroepsvereniging voor ergotherapeuten met informatie voor leden van de vereniging, cliŽnten en verwijzers.
Geplaatst op 18-Mar-2001

Beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden in de zorg voor mensen met een verstandlijke handicap
Geplaatst op 10-Apr-2002