familiegids.nl HomeUw site toevoegen | Info | Adverteren
Hotels boeken ? Kijk eens op Hotelidee.nl al meer dan 15 jaar alleen echt leuke familiehotels
Familiegids.nl > Sitetips
Top : Gezondheid : Handicap
Rubriek:
Links:
Gebruikte revalidatiematerialen voor mensen die geen gebruik willen of kunnen maken van het vergoedingensysteem. Van scootmobiel, hoog/laagbed tot tillift etc.
Geplaatst op 15-Sep-2002

Gehandicapten Informatie Project Scholen Sedert Januari 2000 is in Noord Limburg een groep vrijwilligers gestart met het GIPS project, zodat nog meer kinderen kennis kunnen maken met GIPS en het GIPS-project.
Geplaatst op 4-Oct-2002

Informatie en advies voor mensen met een handicap, chronisch zieken en arbeidsgehandicapten
Geplaatst op 11-Jul-2002

Liedjes spelen op een toetsinstrument met gekleurde noten in het muziekboek en gekleurde stickers op de toetsen. De methode is15 jaar in gebruik bij het orkest van stichting Arduin in Middelburg en in gebruik in de Zeeuwse Muziekschool voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij wordt een muziekcomputer gebruikt. De methode richt zich op succesvol, auditief leren spelen. Er zijn 8 kleurmuziekboeken met 190 liedjes met meespeel- en begeleidings-Cdís voor auditieve training.
Geplaatst op 10-Feb-2002

producten voor mensen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking.
Geplaatst op 19-Nov-2001

een site gemaakt door een derdejaarsstudente orthopedagogie. Hier vind je verschillende links naar interessante websites over handicap, onderverdeeld in categorieŽn
Geplaatst op 27-Dec-2001

Surfgids met links voor algemene en specifieke hulp/info voor ouders/verzorgers van een zorgenkindje.
Geplaatst op 8-Dec-2001